www.reklamdzija.com / www.reklamdzija.co.rs - mob (whatsapp, viber): 069 19 23 200 - Skype: reklamdzija - e-mail: reklamdzija@gmail.com
homeo reklamdžijireklamesongovitv reklamenije sve u lovibesplatnosaradnjakontakt/infosvako dobro

reklama se neće snimiti sama :)
Banda Drvena

Saradnja?

Sarađujmo. Normalno i ljudski. Bilo da ste direktni korisnik usluga moje radionice, bilo da ste posrednik koji, naravno, očekuje proviziju od dogovorenog posla ;).

Pored, naravno, izrade audio i TV reklama, možemo porazgovarati i o drugim uslugama. Recimo, o izradi web sajta (i o svemu što uz sajt ide; banera, logo rešenja itd.). Evo jednog lepog novijeg primera: "Predškolska Ustanova Radost". Možemo se dogovoriti i o uslužnom pisanju tekstova (neki kažu još i "copywriting"; ili, po Vuku, "kopirajting"). Pišem reklamne songove ali i, nazovimo ih tako, redovne pesme.

Naposletku, tu je i još jedan mogući vid saradnje. Akustični orkestar pod imenom "Banda Drvena" (ime za bend mi je "sinulo" u predahu tokom krečenja dečije sobe, tamo negde 2011. Lepo je kad na nastupima počnu da nam skandiraju "Bando Drvena! Bando Drvena!"). S proleća 2016. godine, dva puta smo, pozvani da nastupimo u emisiji Najbolji Orkestri Srbije. Domaćin emisije je bio, kao što pretpostavljam znate, glumac Gordan Kičić ali, pored Gordana, koji je u prvom planu, tu su i sjajni ljudi koji "žive u televizoru" - Dragoljub Marković, Vlada Negovanović, gl. i odg. Bane Antović i mnogi drugi koji su, meni i mojim prijateljima iz bande, te nastupe u beogradskom KPGT pretvorili u jedno lepo iskustvo i uspomenu.

Isto tako, u, inače šarolik "Bandin" repertoar uveo sam i neke svoje, bar tako kažu, šaljive obrade velikih hitova. Evo jedne, nedavne. Reč je o obradi pod nazivom "Tako ti je moja mala kada ljubi lala". Kao inspiracija poslužio je veliki hit one opasne bande iz sedamdesetih, u zvoncarama i cipelama na visoke pete, čiji je gitarista gitaru kupio od nekog svirca iz San Franciska a pevač puštao brkove :).Autor: Dalibor Stanojević pr Reklamdžija © 2004. - 2023. Sva prava zadržana.
(Crteži, Logo, Foto, Zvučni i Pisani sadržaj)